Interviu cu Andrei

Andrei Preda își serbează ziua de nastere la Urme pe Play 2023

Când te naști în Azuga, muntele uneori se strecoară insesizabil în structura ta. Andrei a aflat asta practicând skiul și apoi alergarea montană. De la primă cursă în bocanci, rezultatele lui s-au îmbunătățit progresiv, devenind unul dintre cei mai buni la nivel national. Începem o serie de interviuri despre alergare, antrenamente și experiența Urme pe Play chiar cu Andrei Preda care ne-a urcat pe podiumul la fiecare ediție.


Î: Ce înseamnă o săptămână de antrenament pentru tine?
R: In mod normal ma antrenez 7 zile pe săptămână, chiar dacă unele zile sunt mai lejere, nu prea fac repaus total. Desigur atunci cand apar unele dureri, care sunt inevitabile, cel mai bine e sa faci repaus. Am învățat asta pe propria piele, repaus oricum vei face, cu cat amâni asta, cu atât vei face mai mult!


Î: Există un alergător care te inspiră?
R: Nu pot să zic ca este un anumit alergător care ma inspira, încerc să iau cate ceva bun de la fiecare.


Î: Sunt zile în care nu ai chef să alergi?
R: Cu siguranță am și zile în care sunt obosit și nu am chef de nimic, dar rusesc de obicei sa trec peste si să ies la antrenament!


Î: Cum a fost experiența ta la Urme pe Play?
R: La Urme pe play îmi plac mult zonele pitorești prin care ne poartă traseu de concurs, dar și atmosfera și desigur mâncarea de la final. Deși cred ca sunt avantajat de trasee mai tehnice si mai putin rapide, voi reveni cu drag de fiecare dată, mai ales ca anul acesta va avea loc chiar de ziua mea!


Î: Care a fost cea mai importantă reușită pentru tine?
R: Nu mă pot gândi la o anumită reușită. Pentru mine este o reușită faptul ca am luat startul la câteva competiții importante printre care si campionate mondiale. Nu țintesc neapărat la un rezultat anume, vreau doar sa ma bucur cât pot de mult de tot parcursul meu ca sportiv!


Î: Care a fost cea mai faină alergare?
R: Îmi plac mult alergările lungi pe munte, iar una din ele a fost parcurgerea crestei Făgărașului pe care am făcut-o de două ori, o data solitar, a doua împreună cu colegul meu Leo, dar de fiecare dată mi-a plăcut enorm!


Î: Te-a alergat vreodată vreun urs? Sau poate vreun alt animal?
R: Am avut de-a lungul timpului ocazia să mă întâlnesc și cu urși sau alte animale sălbatice și cu câini de stână. De alergat nu m-au alergat pentru că stiu ca nu e o soluție sa fug, consider că e mai bine să stau pe loc și să încerc să îi domin. Până acum am scapat cu bine, dar e drept că încerc să le evit pe cât posibil, mai ales stanele cu mai mulți câini decât oi! 😀

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com